in تعليم by

aan deze rivier liggen troyes en le havre We zijn vereerd om uw vraag te beantwoorden via onze geaccrediteerde culturele website, die wordt gekenmerkt door nauwkeurigheid en volledige transparantie bij het beantwoorden van uw vraag door een vooraanstaande elite van de beschaafde administratieve medewerkers.

We zijn blij met je op de Al-Mutamad Cultural-website, die je permanent helpt om je tevreden te stellen met de juiste antwoorden door alle verschillende academische vragen in alle tijdschriften op te lossen

We communiceren met jullie, beste studenten, bij het oplossen van deze vraag, "Voorbereiden van de verklarende alinea Les 3, derde jaar, gemiddeld, tweede generatie." Nu leggen we de vraag in deze vorm in uw handen en hechten deze aan de juiste oplossing:

aan deze rivier liggen troyes en le havre

Deze rivier is de Seine, een belangrijke waterroute in Frankrijk. Troyes is een stad in de Champagne. Le Havre is een havenstad en gemeente in Normandië aan het Kanaal. Deze sectie vergelijkt deze twee steden en hun functies als havens.

-

Door beide steden stroomt de rivier de Seine, en op deze rivier ligt de troyes a le oats.

In Frankrijk loopt de Seine door veel steden. Troyes en Le Havre zijn er slechts twee.

-

Troyes en Le Havre zijn steden aan de oevers van de Seine in Noord-Frankrijk. De rivier snijdt ze door en verdeelt ze in tweeën.

Het onderwerp van de sectie is "op deze rivier zijn troyes en le oats." Troyes en Le Havre zijn steden aan de oevers van de Seine in Noord-Frankrijk. De rivier snijdt ze door en verdeelt ze in tweeën.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
aan deze rivier liggen troyes en le havre

Related questions

1 answer
1 answer
Welcome to Alm3tmd Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...