in تعليم by

groepen waar populisten een hekel aan hebben Populisten zijn het niet altijd eens over wat er moet worden gedaan voor het grotere goed, maar ze zijn het er wel over eens dat er groepen zijn die het verdienen gemarginaliseerd te worden.

Deze groepen mensen hebben vaak een of meer van de volgende kenmerken: vluchtelingen, immigranten of niet-blanke minderheden.

Het kunnen ook religieuze groepen zijn, zoals moslims en joden. Hoewel populistische leiders zeggen tegen alle religies te zijn, blijkt uit hun acties meestal iets anders.

-

populisme is een ideologie die alle problemen van het land bij een zondebok legt, zoals immigranten of multiculturalisme. Het is de laatste jaren een steeds populairder onderwerp in landen als de Verenigde Staten, Frankrijk en Italië. In deze sectie wordt onderzocht hoe populisten kunnen reageren op verschillende groepen als ze het gevoel hebben dat ze hun land schade berokkenen.

Inzicht in welke groepen populisten niet mogen, kan ons inzicht geven in hoe zij zouden handelen in regeringsposities.

groepen waar populisten een hekel aan hebben

Hoewel populisten de groepen uit de vorige sectie misschien niet leuk vinden, is de kans groter dat ze bepaalde groepen verachten. Ze zouden bijvoorbeeld een hekel hebben aan mensen die (1) naar een land emigreren (2) van een grens of nationaliteit af willen en niet trots zijn op hun land (3) hun moedertaal niet spreken.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
groepen waar populisten een hekel aan hebben

Related questions

1 answer
1 answer
1 answer
1 answer
مرحبًا بك إلى المعتمد الثقافي، حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
...