in تعليم by

welke zweedse botanicus classificeerde het plantenrijk We zijn vereerd om uw vraag te beantwoorden via onze geaccrediteerde culturele website, die wordt gekenmerkt door nauwkeurigheid en volledige transparantie bij het beantwoorden van uw vraag door een vooraanstaande elite van de beschaafde administratieve medewerkers.

We zijn blij met je op de Al-Mutamad Cultural-website, die je permanent helpt om je tevreden te stellen met de juiste antwoorden door alle verschillende academische vragen in alle tijdschriften op te lossen

We communiceren met jullie, beste studenten, bij het oplossen van deze vraag, "Voorbereiden van de verklarende alinea Les 3, derde jaar, gemiddeld, tweede generatie." Nu leggen we de vraag in deze vorm in uw handen en hechten deze aan de juiste oplossing:

welke zweedse botanicus classificeerde het plantenrijk

Carl Linnaeus is de Zweedse botanicus die het plantenrijk classificeerde.

Carl Linnaeus werd geboren op 23 mei 1707 in Råshult, Småland, Zweden. Hij is een beroemde Zweedse botanicus die het plantenrijk classificeerde en ook wel de "vader van de taxonomie" wordt genoemd.

-

Carl von Linnaeus

Carl von Linnaeus was een Zweedse botanicus en arts die het plantenrijk classificeerde. Hij bedacht een systeem voor het benoemen van planten dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt.

-

Het plantenrijk is verdeeld in vijf koninkrijken. Dit zijn

Het plantenrijk is verdeeld in vijf koninkrijken. Dit zijn:

-Planten: planten, algen en niet-vasculaire planten die zich voortplanten door sporen.

- Schimmels: een grote groep eukaryote organismen, waaronder gisten en schimmels die geen chlorofyl hebben, evenals schimmels en andere grotere schimmels. Ze kunnen voedingsstoffen van dode of levende planten en dieren opnemen door enzymen af ​​te scheiden om hun celwanden af ​​te breken, of ze kunnen parasitair zijn.

-Animalia: meercellige organismen die cellen hebben met slechts één kern; omvat alle meercellige dieren zoals insecten, nematoden, amoeben en kwallen, maar niet microscopisch kleine organismen zoals bacteriën, protisten en virussen

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
welke zweedse botanicus classificeerde het plantenrijk

Related questions

1 answer
1 answer
Welcome to Alm3tmd Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...