in تعليم by

welk duo was voor het eerst te zien in 1952 op de jeugdpagina van het parool het duo werd voor het eerst gezien in 1952 aan de jeugdige kant van de reclassering.

Het duo werd voor het eerst gezien in 1952 aan de jeugdige kant van de proeftijd, maar beide personages worden niet genoemd, dus jonge lezers gaven hen natuurlijk welke namen ze het leukst vonden.

-

Na de Tweede Wereldoorlog werd de jeugdkant van de Parole een plek voor allerlei jeugdzaken. Vooral in 1952, toen twee jonge meisjes voor het eerst werden gezien.

Het eerste duo was de 12-jarige Annie en de 10-jarige Lisette. Ze bekeken oude en nieuwe foto's vanuit een Nederlands perspectief en bespraken zowel de recente gebeurtenissen in hun leven als hun gedachten over kleding. De redacteur verklaarde dat deze meisjes "ons zouden laten weten hoe het vandaag met meisjes is".

Naarmate de tijd vorderde, kwamen er steeds meer duo's aan de kant, zoals Bert en Janine, die zich in 1954 toelegden op schoolwerk, of Loes en Tineke, die het over mode had.

welk duo was voor het eerst te zien in 1952 op de jeugdpagina van het parool

Het duo Sinterklaas en Zwarte Piet werd voor het eerst gezien op de jeugdpagina van de reclassering in 1952. De eerste keer dat deze twee samen op een publicatie werden gebruikt was in 1966, en die publicatie was een tentoonstellingscatalogus voor het Nationaal Museum.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
welk duo was voor het eerst te zien in 1952 op de jeugdpagina van het parool

Related questions

مرحبًا بك إلى المعتمد الثقافي، حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
...