in تعليم by

welke berg is met zijn 8848 meter de hoogste in de wereld Het antwoord op deze vraag is de Mount Everest, met 8.848 meter de hoogste berg ter wereld.

Mount Everest is de hoogste van alle bergen op aarde. Het is gelegen in de Himalaya op de grens tussen Nepal en Tibet, China. De top van de Mount Everest ligt vijf kilometer ten zuidwesten van de Namche Barwa-piek en 26 kilometer ten noordoosten van Lhasa, Tibetaanse Autonome Regio, China.

De Himalaya is 's werelds hoogste bergketen en de hoogste top is de Mount Everest. De hoogte is 8848 meter vanaf zeeniveau, inclusief de sneeuw en het ijs dat het bedekt. De Himalaya strekken zich uit over ongeveer 2500 mijl, van de grenzen van India tot die met China, Nepal en Pakistan.

Sectieonderwerp: wat zijn de uitdagingen om duurzame landbouw in ontwikkelingslanden te bevorderen?

Sectie trefwoorden: duurzame landbouw, uitdagingen om duurzame landbouw in ontwikkelingslanden te bevorderen

Invoering:

Met globalisering en marktgedreven economie, die niet geschikt is voor duurzame ontwikkeling en tegelijkertijd toenemende economische ongelijkheid; klimaatverandering wordt een van de meest kritische factoren in de wereldwijde voedselzekerheid; bevolkingsgroei zal de vraag naar voedsel en voer doen toenemen, maar de toekomstige productie zal deze vraag mogelijk niet kunnen bijbenen.

welke berg is met zijn 8848 meter de hoogste in de wereld

De Himalaya-berg is degene die meer dan 8848 meter heeft.

De Himalaya-berg is met meer dan 8848 meter de hoogste ter wereld.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
welke berg is met zijn 8848 meter de hoogste in de wereld

Related questions

Welcome to Alm3tmd Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...