in تعليم by

de in rode paraffine verpakte kazen uit dit stadje zijn beroemd De in rode paraffine verpakte kazen uit deze stad zijn beroemd vanwege de unieke manier waarop ze worden gemaakt. Zoals we op de foto kunnen zien, zit er een waslaag bovenop. Deze was is niet alleen voor de show en wordt gebruikt om vocht vast te houden, zodat de kaas niet uitdroogt.

Maar als je enig vertrouwen hebt in je vaardigheden om Parmezaanse kaas te raspen en denkt dat je geen hulp nodig hebt met kaas, maak je dan geen zorgen - er is genoeg ander lekkers om te proberen in deze stad. Met winkels die tot 23.00 uur open zijn en winkelcentra die nooit sluiten, weet je nooit waar je moet kopen of wat je moet kopen terwijl je hier bent!

De mensen die in deze stad wonen hebben iets speciaals waar ze trots op kunnen zijn - de rode paraffine

De kazen zijn gemaakt van schapenmelk en zijn omhuld met een rode was met een paraffine-coating.

De kaas wordt vervolgens in plakjes gesneden en is klaar om geconsumeerd te worden.

De traditie van het kaasmaken gaat terug tot de 16e eeuw, toen Mont St-Michel het monopolie op de zoutproductie kreeg, waardoor ze kaas moesten maken voor eigen consumptie.

de in rode paraffine verpakte kazen uit dit stadje zijn beroemd

De rode in paraffine verpakte kazen uit deze stad zijn beroemd. Ze zijn in rode was gewikkeld om de kaas te verzegelen, meestal Zwitsers of Emmentaler.

De meest bekende van deze kazen is de "Emmentaler", een Emmentaler-kaas die een kenmerkende ronde vorm heeft gekregen en individueel is gestempeld met een zilveren metalen schijf die bekend staat als een "Emmentaler-stempel".

Opmerkelijk is dat de kaas wordt bedekt door een bordeauxrode fluwelen wikkel met de naam Swiss Cheese Union en een rood LED-lampje op de bovenkant om hem te onderscheiden van andere soorten kazen.

1 Answer

0 votes
by
 
Best answer
de in rode paraffine verpakte kazen uit dit stadje zijn beroemd

Related questions

1 answer
مرحبًا بك إلى المعتمد الثقافي، حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
...