in تعليم by

welk deel van de wiskunde meet de driedimensionale ruimte, The content site is one of the sites that provide the service of answering general questions and solving puzzles and crossword puzzles

Where the content site is primarily interested in answering your questions in all areas, including solving puzzles and crossword puzzles

And you can ask questions on the content site through the word “Ask a question” at the top of the site, where we answer your questions in a short time

welk deel van de wiskunde meet de driedimensionale ruimte

Euclidische ruimte is een geometrisch systeem waarbij de driedimensionale coördinaatassen kunnen worden weergegeven als de verhoudingen van twee lengtes van een lijnsegment.

Het werd ontwikkeld door Euclides in de 3e eeuw vGT, en er werd gezegd dat het gebaseerd was op eerdere concepten uit de wiskunde en filosofie, en op opmerkingen van anderen.

Euclidische ruimte lijkt aanvankelijk in veel fysieke situaties te passen zonder dat aanpassing nodig is. Als iemand bijvoorbeeld een set stalen staven assembleert die lang genoeg is om de afstand tussen twee aangrenzende muren te overbruggen, dan kan hun lengte worden genomen als x lengte-eenheden binnen de Euclidische ruimte, zodat als iemand aan beide uiteinden van deze verzameling staat, het lijkt erop dat ze gescheiden zijn door een afstand x.

Euclidische ruimte is een geometrisch model van de fysieke ruimte.

Dit sectieonderwerp introduceert de term euclidische ruimte. Dit onderwerp geeft ook een definitie van Euclidische ruimte en enkele voorbeelden ervan.

Euclidische ruimte is een systeem van geometrie waarbij lengte en grootte van hoeken hetzelfde zijn.

Ik zal ervoor zorgen dat ik kan bewijzen dat ik dit onderwerp heb bestudeerd door de definitie ervan te noemen en voorbeelden te geven.

1 Answer

0 votes
by
welk deel van de wiskunde meet de driedimensionale ruimte

Related questions

1 answer
1 answer
1 answer
1 answer
1 answer
1 answer
asked 17 hours ago in تعليم by admin
مرحبًا بك إلى المعتمد الثقافي، حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
...